Golf

News

Newsletter 08/2024

Wellness & Golf na Mauriciu

/

HERITAGE LE TELFAIR, MAURICIUS

Uprostřed přírody a historie, v klidném prostředí oblasti Domaine de Bel Ombre, na úctyhodných 2500 hektarech půdy na Vás čeká tento boutique resort s koloniální architekturou v moderním pojetí. Pojmenovaný je po uznávaném severoirském botanikovi Charlesi Telfairovi a očekávat tu můžete udržitelný přístup k luxusu v kombinaci s autentickými zážitky, které reprezentují výjimečnou krásu této lokality, odráží lokální kulturu a historii. Heritage byl zrozen z vášně pro objevování a propojování. A právě to je hlavním konceptem tohoto resortu. Propojit gastronomii – wellness – golf

 

MAURICIUS

Mauricius patří mezi nejvyhledávanější destinace našich klientů v zimních měsících. Sezóna zde začíná od začátku listopadu a končí v dubnu. Během této doby můžete čekat poměrně stálé teploty kolem 30 stupňů a vzhledem k tropickému klimatu i občasné intenzivní přeháňky, které ale většinou netrvají dlouho. Ostrov díky své rozmanitosti dokáže uspokojit každého cestovatele. Najdete tu krásné pláže, služby na velmi vysoké úrovni, pestrou nabídku aktivit a hlavně TOP golfová hřiště. Mezi oblíbené aktivity patří rybolov, plavby lodí, turistika, vodní sporty, ale také degustace rumů

 

 

FAKTA O RESORTU

Resort je hrdým členem prestižního sdružení Small Luxury Hotels of The World, nabízí ubytování v celkem 158 apartmá,  během pobytu máte k dispozici svého komorníka, a to buď osobně, nebo přes whatsapp a můžete na něj směrovat své požadavky. Brzy nově v resortu také bude oddělena část pouze pro dospělé osoby, a to jak co se týká ubytování, tak také bazénu. To ale neznamená, že by děti nebyly vítány, ba naopak. Dětský klub je vybaven i na ty nejmenší, pár měsíců staré děti, ale také na ty větší, které již potřebují spoustu aktivit. Těšit se tak mohou na lekce tvoření, vaření, sportovní aktivity, venkovní kino a různé oslavy.

 

 

GOLF

V nejnovějším žebříčku 100 nejlepších golfových resortů světa, který zveřejnil Golf World, se Heritage umístil na skvělém 25. místě, a to už opravdu stojí za pozornost. K tomuto umístění přispělo i otevření druhého hřiště La Reserve. Toto linksové hřiště, navrhnuté uznávaným architektem Petrem Matkovicem, je inspirováno divokými otevřenými prostranstvími velkých přímořských linksů, nabízí výhledy na Indický oceán z každé jamkya převýšení od první do osmnácté jamky až 200 m. Sousedí s UNESCO přírodní rezervací a dokonale zapadá do zdejší výjimečné přírody. Vyzdvihnout zde ale rozhodně musíme také druhé hřiště Le Château, které možná mnozí z Vás již znají. Již po deváté bylo zvoleno TOP 1 hřištěm v Indickém oceánu a drží se tak s kvalitou na nejvyšší úrovni.

 

 

WELLNESS

Načerpejte energii díky novému konceptu Wellness Bliss. S pomocí specializovaného wellness ambasadora si vyberete aktivity, které odpovídají Vašim osobním cílům a on Vám sestaví program na míru nebo si zvolíte předem připravené balíčky, pečlivě přizpůsobené konkrétním cílům v oblasti wellness, včetně detoxikacehubnutí či zlepšení spánku. Holistický program je navržen a veden týmem odborníků, včetně odborníka na výživu, fitness trenéra a terapeuta. V tomto exkluzivním programu vytvořeným oceňovaným lázeňským centrem Seven Colours Spa se můžete těšit na fitness aktivity, masáže, kvalitní stravování nebo dokonce lesní koupele v přírodní rezervaci Bel Ombre. Celé SPA centrum má rozlohu 2.000 m² a pokud si chcete během dovolené dopřát jen klasickou péči lázní, tak samozřejmě můžete využít Vitality bazén, hammam, saunu či jednu z mnoha uvolňujících masáží.

 

 

GASTRONOMIE

Kvalitní nabídku stravování vnímáme během dovolené jako jeden z nejdůležitějších aspektů. V letošním roce si resort pozval až 25 excelentních šéfkuchařů z celého světa,řada z nich je dokonce držitelem michelinské hvězdy, aby ještě pozdvihly současná menu v restauracích. V celém areálu the Domaine de Bel Bel Ombre, jehož součástí je ještě druhý resort Awali a privátní vily, můžete využít nabídku 12 restaurací. Přímo v Le Telfair se nachází restaurace Annabella’s, která denně nabízí různá menu inspirovaná chutěmi Mauricia, v restauraci Gin’ja si vychutnáte panasijské menu a v panském sídle Chateau de Bel Ombre z 19. století si dopřejete romantickou večeři. Závěrem večera ještě poseďte v baru Cavendish, kde míchají skvělé koktejly a kde každý večer hraje živá hudba. 

 

SPECIÁLNÍ NABÍDKA 

7 nocí v apartmá viz níže se snídaní

neomezený golf na hřišti Le Chateau

privátní transfer z letiště do hotelu a zpět

balíček Wellness Bliss na 3 dny, zahrnuje: osobní konzultací s odborníkem a jednu proceduru denně (široký výběr, více info u nás)

 

42.600 Kč / os. / Deluxe Suite

68.900 Kč / os. / Deluxe Beachfront Suite

75.600 Kč / os. / Junior Suite Beachfront

 

Ceny jsou platné na pobyty v rozmezí 1. - 15.12.2024 a 7. - 30.1.2025 při rezervaci do 30.10.2024.

Neváhejte nás kontaktovat pro ověření Vámi preferovaného termínu a my Vám s radostí pomůžeme zrealizovat představy o Vaší dokonalé dovolené.

creating amazing memories