Golf

News

Newsletter 07/202

Poleťte s námi do Thajska za golfem

/
 

 GOLFOVĚ POZNÁVACÍ ZÁJEZD DO THAJSKA

 

listopad 2024

Vydejte se do Thajska zahrát si perfektní golf, užít si krásné koupání, objevte buddhistické chrámy, dopřejte si požehnání od mnichů a ochutnejte některou z mnoha thajských specialit. Zvolte si námi připravený balíček, kam jsme pro Vás již všechny tyto aktivity zahrnuly nebo se jím jen inspirujte, řekněte nám Vaši představu a my připravíme cestu na míru přímo pro Vás. Thajsko je tak velká země, že dokáže nabídnout nejen velkou paletu ubytování, ale také zážitky pro každého, a to vše za velmi příznivé ceny. A golfová hřiště jsou zde ve skvělé kvalitě.  

BALÍČEK ZAHRNUJE

4 noci v INTERCONTINENTAL CHIANG MAI, dvoulůžkový pokoj Classic, snídaně

7 nocí v BANYAN TREE PHUKET, dvoulůžková vila Banyan Pool Villa, snídaně

1x golf na hřišti Alpine Chiang Mai Golf Resort včetně buggy a caddie 

1x golf na hřišti Summit Green Valley Chiang Mai včetně buggy a caddie 

1x golf na hřišti Laguna Phuket Golf Club včetně buggy a caddie 

1x golf na hřišti Red Mountain Phuket Golf Club včetně buggy a caddie 

1x půldenní výlet Poznání Chiang Mai tuk-tukem

1x půldenní výlet Chrám Doi Suthep a požehnání od michů v Chiang Mai

privátní letištní transfery v Chiang Mai a na Phuketu

privátní transfery na golfová hřiště

privátní transfery během navržených výletů

privátní anglicky hovořící průvodce

 

CENA OD: 69.900 Kč / os.  

Cena balíčku je platná v měsíci listopad 2024 a záleží na aktuální obsazenosti v době rezervace. Balíček může být upraven na jakýkoliv jiný termín.

 

CENA NEZAHRNUJE:

mezinárodní letenku z Prahy do Chiang Mai, cena od 28.000 Kč / os. v Economy Class s Emirates

vnitrostátní letenku Chiang Mai - Phuket, cena od 5.600 Kč / os. v Economy Class

cestovní pojištění a pojištění na storno zájezdu

stravování, není-li uvedeno v programu, osobní výdaje

 

CHIANG MAI

Za pouhou hodinu letu z Bangkoku se ocitnete v úplně jiném Thajsku. Je to místo, které by mělo být rozhodně ve Vašem itineráři, pokud chcete vidět chrámy, mnichy a ochutnat Khao Soi, thajskou nudlovou polévku s kokosovým mlékem, ale také si zahrát skvělý golf. Tato oblast se nachází na severu země, vysoko v horách a typická je zde svěží džungle, stovky překrásných chrámů doslova na každém kroku, to vše v kontrastu s moderními kavárnami a stylovými obchody. Najdete zde i pestrost lidí z celého světa, protože je to oblíbené místo digitálních nomádů. Přesto zde díky dlouhé historii pocítíte sílu buddhismu více než kdekoli jinde.

 

 

Během dopolední privátní prohlídky si užijete zábavu při jízdě na elektrickém tuk tuku a zároveň navštívíte 3 překrásné chrámy.  Wat Chedi Luang, velký chrám z konce 14. století, Wat Phra Singh, který hostí jednu z hlavních buddhistických slavností a chrám Wat Chiang Mun, bývalé sídlo krále Meng Raï. Odpoledne pak vyjedete na Doi Suthep, jeden z nejvyšších kopců a zároveň duchovně nejvýznamnější chrám města. Zažijte jedinečné soukromé požehnání a stanete se svědky zpívání mnichů: úžasný spirituální zážitek, který nabízí spoustu podnětů k zamyšlení. 

 

 

Hřiště Alpine Golf Resort Chiang Mai se nachází 45 minut jízdy z hotelu a jedná se o mistrovské hřiště s 27 jamkami, obklopené horami a přírodní krásou lesů San Kampaeng ve výšce 1 500 m.n.m. Je ideální pro golfisty, kteří chtějí zábavnou hru, ale zároveň se nebojí výzev, zejména u 7. jamky, která se hraje podél potoka. Hřiště Summit Green Valley nacházející se 15 km od hotelu je hodnoceno jako jedno z nejlepších golfových hřišť v Thajsku. Je také jedním z nejnáročnějších hřišť, s řadou malebných jezer, překrývajících se kopců a strategicky rozmístěných bunkrů. 

 

 

INTERCONTINENTAL CHIANG MAI

Zcela nový, moderní trendy hotel, který čerpá inspiraci z historie a vznešeného dědictví Chiang Mai. To pocítíte hned po vstupu do impozantní haly, ale spoustu prvků asijské kultury je zakomponováno i do jinak moderně vybavených pokojů. Hotel má skvělou polohu, nachází se jen pár minut chůze od samotného centra města, ale zároveň díky zahradě, kde můžete mimo jiné posnídat, poskytuje i potřebou oázu klidu. Samozřejmě zde nechybí bazén s vodním barem, hlavní restaurace a také skvělá japonská restaurace a bar situován na střeše hotelu.

 

 

PHUKET

Co by to bylo za Thajsko bez dovolené na některém z jeho mnoha ostrovů. Pro tento balíček jsme vybrali Phuket, největší thajský ostrov. Pokud by byl cíl pobytu pouze relax, vybrali bychom jiný ostrov, jelikož Vám ale chceme nabídnout ten nejlepší golf, nelze Phuket vynechat. Navíc při výběru vhodného hotelu a místa si lze ten správný odpočinek užít i tady. A co doporučíme? Jedno z nejlepších koupání v Thajsku jsme zažili právě tady, konkrétně na pláži Laguna Beach, kde byla průzračná voda, žádný velký odliv ani příliv, a tedy ideální podmínky pro plavce. Určitě mnoho z Vás naopak ruch vyhledává a má rádo atmosféru turistických letovisek, plné trhy a vyhlášený street food – lepší místo než Phuket, v Thajsku nenajdete.

 

 

Na Phuketu si rozhodně musíte zahrát Red Mountain Golf Club, které je označováno za nejnáročnější hřiště na ostrově a které je často vybíráno mezi nejlepší v Thajsku. Vytesáno bylo do členitého skalnatého terénu, který zde zůstal po starých cínových dolech, a je jak malebným potěšením, tak jedinečnou výzvou. Pokud byste měli hrát jedno hřiště v Thajsku, pak je to Laguna Phuket Golf. Jak už název napovídá, hřiště je protkáno několika lagunami, nabízí většinou rovné ferveje, pískové bunkry, ale také krásné prostřední plné tropických palem. Je přímo napojeno na resort Banyan Tree, který jsme do tohoto balíčku i vybrali.

 

 

BANYAN TREE PHUKET

Tento soukromý ráj na Phuketu nabízí krásné vily s tradiční thajskou architekturou a privátními bazény. Vily se rozkládají kolem laguny a jsou obklopeny bujnou zelení, poskytují tak dostatek klidu a soukromí. Resort nabízí 6 restaurací a barů, Banyan Tree SPA, wellbeing centrum, fitness, tenisové kurty a půjčovnu kol a jak jsme již zmiňovali, přímý vstup na golfové hřiště. Co ale dělá tento resort výjimečným, je pohostinnost, kterou zde dostanete a osobní péče od personálu, který zde často pracuje až 20 let. Budete se tu cítit naprosto uvolněně, jako doma, přitom o Vás bude postaráno taktně, ale s maximální péčí.

 

creating amazing memories