Zdraví

News

Thajsko - Healing Retreat

Kamalaya 2025

/

Začněte svou cestu ke zdraví v Thajsku, na krásném ostrově Koh Samui. Získejte ve svém životě rovnováhu, načerpejte sílu a energii, posilněte svůj imunitní systém a dokonale zrelaxujte svou mysl. Dosáhnete toho díky řadě terapií vycházejících z různých léčebných tradic a holistických aktivit. Program Relax & Renew je ideální pro ty z Vás, kdo hledáte jemnou relaxační wellness dovolenou.

 

KAMALAYA KOH SAMUI

Představte si místo, kde se můžete znovu spojit se svým nitrem a zharmonizovat svou mysl, tělo i ducha obklopeni přírodou. Kamalaya nabízí holistickou léčbu úzkostí, stresu, zažívacích potíží a mnoha dalších zdravotních problémů dnešní uspěchané doby. Vyzkoušejte jedinečný přístup k wellness, který kombinuje starodávné východní léčebné metody s nejmodernějšími vědeckými poznatky západní medicíny. Koh Samui, Thajsko Kamalaya Koh Samui je wellness Sanctuary a Holistic Spa, které získalo mnoho mezinárodních ocenění na poli luxusních wellness a léčebných pobytů, s ideální polohou uprostřed tropického ráje na jižním pobřeží thajského ostrova Koh Samui. Právě léčivá síla přírody tohoto ostrova je nedílnou součástí cesty k uzdravení. V srdci rezortu leží staletá jeskyně, kterou kdysi používali buddhističtí mniši jako místo meditačního útočiště. Hosté jsou vítáni, aby vstoupili do tohoto posvátného prostoru a využívali jej pro svou meditaci či k tichému rozjímání. 

"Skutečné uzdravení přichází s přijetím, nikoli se vzdorem"

 

Kamalaya nabízí více než 70 různých terapií a procedur a nachází se zde přes 50 certifikovaných wellness profesionálů, včetně naturopatů, lékařů tradiční čínské medicíny, západních lékařů, registrovaných zdravotních sester, odborníků na výživu, odborníků na životní transformace, ájurvédských a thajských terapeutů, fitness specialistů, špičkových kuchařů a učitelů jógy, meditace a pránajámy.

Díky harmonickému prostředí se zde můžete plně ponořit do léčebného procesu, svým tempem a podle svých možností. Naprostá podpora, rady a inspirace od odborníků jsou vždy k dispozici, avšak každý si řídí svoji cestu k uzdravení sám.

 

 

Zahrnuto v ceně:

•  9 nocí pobytu (z toho 3 noci plná penze, 6 nocí s polopenzí) 

•  každodenní aktivity v resortu - jóga, meditace neomezený vstup do wellness 

•  1 wellness konzultace 

•  1 vstupní a výstupní hodnocení 

•  1 bioimpedanční analýza 

•  1 orientální peeling & zábal (75 min) 

•  1 vitální olejová masáž (60 min) 

•  1 tradiční asijská masáž rukou (30 min) 

•  1 tradiční asijská masáž chodidel (60 min) 

•  1 tradiční thajská masáž (60 min) 

•  1 indická masáž hlavy (60 min) 

•  2 masáže Chi Nei Tsang (60 min)

 

 

Cena:

•  94 600 Kč na osobu / jednolůžkový pokoj Hill Side s výhledem do zahrady

 

Cena nezahrnuje:

•  letenku - zajistíme dle Vašich preferencí individuálně

•  příplatek 35.300 Kč / os. v pokoji Suite s výhledem na moře 

•  příplatek 45.300 Kč / os. ve vile s výhledem na moře
•  cestovní pojištění a pojištění na storno pobytu

 

 

FACILITÁTORKA

Hana Pešková (spolumajitelka Amazing Tours)

 

Proč jsem začala připravovat léčebné pobyty? Jaký je můj příběh?

Díky léčebným pobytům jsem se naučila dodržovat správný denní režim, zvolit tu správnou stravu a kombinaci léčebných terapií. Již na vysoké škole jsem trpěla zažívacími problémy a začala jsem hledat cestu k uzdravení. Chemické léky mi nedělali dobře a já jsem se rozhodla pro cestu přírodní léčby. Otevřela se mi šance studovat různé výživové směry, Ajurvédu a Jógu. Poté, co jsem je zařadila do svého života se můj zdravotní stav začal výrazně zlepšovat, více jsem důvěřovala této cestě a prohlubovala jsem své znalosti. 

Svůj první léčebný pobyt jsem si naplánovala v roce 2018. V resortu Kamalaya jsem si vybrala program Detox na 10 dní. Po příjezdu do resortu jsem šla na úvodní konzultaci, kde mi udělali vstupní vyšetření a představili můj režim v době pobytu. Již 3.den jsem se začala cítit skvěle, lehce a mysl byla velmi pozitivní. Pravidelný režim každý den mi dělal moc dobře. Velkou výhodou léčebných pobytů je fakt, že je o Vás 100% postaráno – pravidelná léčebná strava, 2 x denně procedury, každý den jóga a meditace. Toto vše je v domácích podmínkách náročné dodržet, nicméně jakmile zažijete ten skvělý pocit harmonického stavu, budete se snažit tento režim dodržovat i po návratu domů.

 

Jaké jsem cítila efekty po léčbě?

Po ukončení Detoxu jsem se cítila velmi klidná, spokojená, má mysl byla krásně pozitivní. Jóga a dýchací techniky mi pomáhali se krásně zvnitřnit. Olejové ajurvédské terapie mi pomohli na zklidnění nervové soustavy, terapie tradiční čínské medicíny – akupunktura, masáže střev a terapie na revitalizaci orgánů rozpustili napětí v těle. Velký benefit léčebného pobytu, který si dopřejete je fakt, že máte dostatek času být sama se sebou. V těchto chvílích uvolnění poskytujete svému tělu prostor pro samoléčení, nastoluje se rovnováha těla, mysli a duše. Léčebný pobyt má různá zaměření – Detox, Zdravé střevo, Metabolic balance a Fitness. V každém období svého života potřebujeme něco jiného.

 

Tento relaxační pobyt jsem připravila pro menší skupinku, počet míst je omezený. Moc se těším na naše společné chvíle v Kamalaye.

 

creating amazing memories