Pláž

News

Newsletter 05/2024

Speciální nabídka na Chalkidiki

/

SANI CLUB, CHALKIDIKI

 

Chalkidiki považujeme za jedno z nejlepších míst v Řecku, kde lze strávit dokonalou letní dovolenou. Jsou tu dlouhé pláže s jemným pískem, průzračně čisté moře s pozvolným vstupem a také krásná příroda. Rozsáhlé borové lesy doplňují olivové sady, piniové háje, stejně tak tu ale najdete skalnaté pobřeží, rybářské a autentické řecké vesnice a krásné město Soluň.

 

Rezervujte si Váš letní pobyt do konce května a získejte 10% SLEVU, u dvouložnicových apartmá také plnou penzi ZDARMA. 

 

A kde se ubytovat? My doporučujeme výjimečný resort SANI CLUB, který patří každý rok mezi nejoblíbenější místo dovolených u Vás, našich klientů. Rezort se nachází v krásné zátoce s azurově čistou vodou, 7 km dlouhým úsekem pláže, jež je oceněna prestižní modrou vlajkou a je obklopen borovými lesy, prastarým olivovým hájem a nepřekonatelným výhledem na horu Olymp a Egejské moře. Na soukromém pozemku o rozloze 1000 akrů je Vám k dispozic celý komplex 5 hotelů (Sani Resort), jejichž služby můžete využívat.  

UBYTOVÁNÍ

Pokoje a apartmá jsou v moderním středomořském designu a můžete si vybrat z několik kategorií pokojů, od základních dvoulůžkových, přes apartmá až po bungalovy s jednou nebo dvěma ložnicemi. My jednoznačně doporučujeme právě tyto bungalovy. Mají buď jednu nebo dvě ložnice, zahradu a ty nejlepší kategorie navíc privátní bazén a jsou umístěny jen pár kroků od pláže. Pokud si vyberete jeden z těchto nejlepších bungalovů, můžete se těšit na řadu benefitů, jako je individuální detailní plánování Vašeho programu pobytu již před příjezdem, rezervace restaurací, výletů, aktivit, dále zdarma early check-in a late check-out v případě dostupnosti, premium vybavení pokoje, expresní check-in a spoustu dalšího. 

GASTRONOMIE

Díky propojenosti celého komplexu na Vás gastronomické zážitky čekají v neuvěřitelných 22 restauracích a 19 barech. I při tomto množství si resort drží laťku stravování velmi vysoko, a tak zde můžete očekávat kulinářské zážitky v oceněných restauracích, ale i pohodovou atmosféru v tradičních řeckých tavernách. Není to ale jen o řecké kuchyni, najdete tu v podstatě výběr z celého světa, myšleno je i na vyznavače veganské stravy a zdravého stravování. Téměř ve všech restauracích je také připraveno speciální dětské menu. I při dlouhém pobytu tak budete mít možnost vychutnat si každý den něco nového.  

AKTIVITY

Výjímečnost celého resortu spočívá i v široké a originální nabídce aktivit. Součástí areálu je privátní přístav jachet, pokud jste milovníci tenisu, pak oceníte tenisovou akademii,která má prestižní spolupráci s tenisovým centrem Rafa Nadala. V okolních borových lesích  najdete spoustu perfektně značených turistických cest ideálních na jogging i jízdu na kolech, vydat se můžete do ptačí rezervace v mokřadech Sani, kde žije velké množství ptáků a pokud naopak zatoužíte po ruchu města, tak překrásná Soluň je vzdálená jen hodinu jízdy. V resortu najdete luxusní fitness centrum a skvělé SPA, kde si můžete dopřát maximální relaxaci při některé z holistických lázeňských procedur. 

DĚTI

Pozornost zde určitě chceme věnovat také dětem. Díky pozvolnému vstupu do moře se sem můžete vydat i s opravdu malými dětmi, navíc určitě oceníte možnost objednat si službu hlídaní dětí přímo na pláži. Opravdu jedinečnou příležitost naučit se odborné dovednosti pod vedením pečlivě vybraného týmu mají děti v akademii Bear Grylls, kde budou stavět přístřešky, učit se navigovat, rozdělávat oheň a signalizovat pomoc. Děti i teenegaři zde také milují centrum Sani Treetop Adventure, kde si vyzkouší lezení v lanovém parku v korunách stromů nebo jízdu na zip line. 

SPECIÁLNÍ NABÍDKA PŘI REZERVACI DO 30.5.2024

ZDARMA plná penze u dvouložnicových apartmá

10% sleva na ubytování 

 

cena od 44.500 Kč / os. na 7 nocí s polopenzí v červnu

 

Neváhejte nás kontaktovat pro přípravu konkrétní nabídky a my Vám s radostí pomůžeme zrealizovat představy o Vaší dokonalé letní dovolené.

creating amazing memories