Golf

News

Newsletter 10/2024

Neomezený golf na Mauriciu zdarma

/

MARADIVA VILLAS, MAURICIUS

Vydejte se s námi na Mauricius, tropický ráj uprostřed Indického oceánu, místo, které díky své rozmanitosti dokáže potěšit každého cestovatele a to nejen z hlediska různorodosti aktivit, ale také především z hlediska široké nabídky ubytování. My Vás nyní zveme na poznání nově zrekonstruovaného resortu Maradiva Villas, se kterým jsme navázali spolupráci a připravili jsme pro Vás zvýhodněný balíček na právě začínající sezónu. Pokud hledáte místo na odpočinek, dostatek soukromí, spojení s přírodou a kvalitní SPA centrum, vydejte se do Maradiva Villas. 

ZDARMA golf na hřišti Tamarina každý den & upgrade na polopenzi

SLEVA 20% na ubytování při rezervaci do 31.10.2024.

 

Resort se nachází na západní straně ostrova, která patří mezi nejvyhledávanější část pro pobyty na Mauriciu. Je zde nejméně srážek, počasí je tu nejstálejší a teploty nejvyšší. Mauricius má díky své poloze velmi proměnlivé počasí a často se stává, že na ostatních stranách ostrova prší, ale zde na západě ne. Čekají na Vás tedy úchvatné západy slunce a nesmíme zapomenout ani na výhledy na majestátní horu Le Morne v dálce. Západ je také vhodnou oblastí pro šnorchlování a potápění, ale také rybaření a surfování v oblasti Tamarin. Je to také výborný výchozí bod pro výlety do sedmi barevné země Chamarel, přírodního parku Casela World a národního park Black River Gorges.

 

 

 

 

UBYTOVÁNÍ

Vily, každá s vyhřívaným bazénem, byly zrekonstruovány tak, aby v sobě nesly klid zemitých tónů, přírodního dřeva, bronzu a jemně tkaných textilií. Styl připomíná koloniální období a vyzařuje přirozenou eleganci v kombinaci s modernou. Na výběr je šest různých typů vil, některé jsou schované v tropické zahradě, jiné jsou umístěné přímo na pláži. Ta nejmenší má rozlohu 163 m² a největší prezidentská vila se pyšní rozlohou 345 m², dvěmi ložnicemi a vstupem na pláž. Vily a celý areál resortu zabírají rozlohu 24 akrů, a tak každá vila zde má dostatek soukromí a je obklopena zelení. 

 

 

VYBAVENÍ RESORTU & GASTRONOMIE

Může se zdát, že resort je ideální pouze na romanitckou dovolenou ve dvou, ale rodiny s dětmi jsou tu velmi vítány. Spoustu aktivit si děti užijí v dětském klubu, který je inspirovaný světem Petera Pana a zahrnuje mělký bazén, hernu i hřiště s pískovištěm. Dospělí  si dopřejí jízdu po okolí s ikonickým a elegantním vozem Rolls Royce Phantom,prozkoumají krásu podmořského světa díky potápěčskému klubu Ti Cabo nebo si vyzkouší přípravu místních specialit během lekcí vaření. I svět gastronomie je tu pestrý. Ve čtyřech restauracích si dopřejete mauricijskou a indickou kuchyni, tradiční japonské menu a teppanyaki gril nebo grilované mořské plody a klasickou středomořskou kuchyni. 

 

 

SPA CENTRUM

Zvláštní pozornost bychom zde chtěli věnovat SPA centru. Díky holistickému přístupu a personalizované péči na Vás čeká víc, než jen běžná masáž. S odborným vedením si budete moct vybrat ze široké nabídky ozdravných masáží, jógy, meditace a dalších aktivit, které vás dovedou k hlubokému vnitřnímu klidu a relaxaci. Samozřejmě máte na výběr i spoustu klasických masáží, pokud si jen chcete dopřát wellness a relax. Zažijte rovnováhu fyzické a duševní harmonie v autentických ájurvédských lázních – Vaše brána do božského světa klidu a omlazení.

 

 

GOLF

Golf k Mauriciu neodmyslitelně patří. Nikde jinde na světě totiž nenajdete na jediném ostrově deset osmnáctek a navíc ve skvělé kvalitě. Maradiva Villas mají tu výhodu, že hned vedle hotelu najdete unikátní hřiště Tamarina Golf Club, kde jako hosté hotelu máte každý den zdarma hru! Slavnostně bylo hřiště otevřeno v roce 2006 a jedná se o skvělé 18 jamkové mistrovské hřiště s parem 72 navržené architektem Rodney Wrightem. Kombinuje technické výzvy s nádherným výhledem na horu Rempart a svěží modř zálivu Tamarin Bay, který je vidět na 7 jamce a nabízí 5 různých odpališť pro hráče všech úrovní. 

 

SPECIÁLNÍ NABÍDKA 

7 nocí ve vile Luxury Suite Pool Villa s polopenzí

green fee na hřišti Tamarina každý den zdarma

 

127.300 Kč / os. / kdykoliv od 1. - 30.11.2024 & 3.1. - 30.4.2025

95.700 Kč / os. / kdykoliv od 1. - 19.12.2024

 

LETENKY

 

od 21.000 Kč / os. s Emirates v Economy Class

od 75.000 Kč / os. s Emirates v Business Class

 

Neváhejte nás kontaktovat pro ověření Vámi preferovaného termínu a my Vám s radostí pomůžeme zrealizovat představy o Vaší dokonalé dovolené.

www.amazingtours.cz

creating amazing memories