Zdraví

News

Newsletter 02/2023

Luxusní vily na léto 2023

/

 

Může se to zdát možná brzy, ale právě nyní je ideální čas na výběr té nejlepší privátní vily na léto 2023. A proč vybrat právě vilu? Je to ideální místo na setkání široké rodiny, ale i party přátel, místo, kde budete mít dostatek soukromí a prostoru, který je určen pouze Vám. Do vil umíme zajistit profesionální tým personálu, včetně kuchaře. Nemusíte se tak starat vůbec o nic a to, kdy bude snídaně, oběd a večeře bude záležet jen na Vás. Vybrali jsme pro Vás několik vil s různým počtem ložnic, ale jedno mají všechny společné - jsou v pěší vzdálenosti od pláže, některé přímo u ní. Portfolio vil máme opravdu široké a při včasné rezervaci najdeme tu dokonalou i pro Vás. Sdělte nám Vaše představy a začněte se už těšit na letní dovolenou 2023.

 

VILLA UVALA, Chorvatsko

Vydejte se na ostrov Hvar, do úchvatné zátoky Maslinica, kde se nachází výjimečný Maslina Resort. Kromě standardních pokojů tu totiž najdete také 3 exkluzivní vily. Vila Uvala disponuje pěti ložnicemi a vila Borovina a Litica ložnicemi čtyřmi. Jedná se o snad nejúžasnější vily na pobřeží Jaderského moře. Každá vila se může pochlubit výhledy na moře, vlastní koupelnou u každé ložnice, obývacím pokojem, jídelnou, prostornou terasou i privátním bazénem. Nechybí samozřejmě ani místo na parkování, protože na Hvar se pohodlně dostanete autem na trajektu. Pokud přiletíte ale do Splitu, může Vás do resortu dopravit i jejich rychločlun. Využijte speciální nabídku a při pobytu na min. 3 noci získejte zdarma transfer z Hvaru, privátní BBQ ve vile, degustaci vín, olivových olejů, lekci míchání koktejlů a přistýlku pro extra osobu zdarma.

 

VILLA GRACE, Korsika

jižní části Korsiky na Vás čeká tato úchvatná, kamenná vila. Díky své jednoduché, ale rafinované architektuře nabízí opravdu kouzelnou atmosféru. Vila má 5 ložnic a koupelen, takže je ideální pro rodinu nebo skupinu přátel o 10 osobách. Najdete tu prostorný, světlý obývací pokoj s velkými okny a s výhledem do zahrady a na moře, stejně tak moderní kuchyni, která je plně vybavená vším, co byste mohli během pobytu potřebovat. Venkovní zázemí zahrnuje středomořskou zahradu se vzrostlými olivovníky, privátní bazén, velký jídelní stůl, krytou terasu a přístup na pláž.

 

PUEBLO PELOPONNESE, Řecko - Peloponés

Tato exkluzivní plážová residence se nachází na pobřeží Peloponésu, mezi přístavní vesničkou Porto Heli a malebným městem Nafplio. Má sofistikovaný design, ale díky velké dávce elegance se tu budete zároveň cítit velmi útulně. Disponuje 7 ložnicemi, je obklopena středomořskou zahradou a nabízí vše podstatné pro dokonalý pobyt - venkovní stíněné posezení, velký privátní bazén s výhledem na moře, plně vybavenou kuchyni, obývací pokoj i člun až pro 10 osob ideální k prozkoumávání okolí z vodní hladiny. Oblázková pláž je přímo u vily.

 

VILLA MIRTILLA, Itálie - Sardinie

Italské přímořské město Porto Cervo je vyhledávaným luxusním letoviskem a právě zde, přímo u moře, v zátoce Piccolo Pevero leží okouzlující vila Mirtilla. Pro její stavbu byly použity materiály jako je žula, kámen, dřevo a mramor, a dokonale tak zapadá do okolního prostředí. Vila disponuje třemi dvoulůžkovými pokoji, každý s vlastní koupelnou a jedním externím dvoulůžkovým pokojem a koupelnou se sprchou. Dále tu najdete samozřejmě obývací pokoj, jídelní kout, plně vybavenou kuchyni, ve venkovní části terasu, privátní bazén a z udržované zahrady přímý vstup na pláž.

 

VILLA ROCCA RUBBIA, Korsika

Tato luxusní vila nacházející se přímo na pobřeží byla právě zrekonstruována podle nejvyšších standardů a kombinuje nesrovnatelnou krásu jižní Korsiky s moderním vybavením a zařízením. Interiér je perfektně vybaven tak, abyste se tu cítili maximálně útulně, a přitom jako na středomořské dovolené. Čeká na Vás 7 ložnic a koupelen, kuchyně, obývací pokoj, kino místnost, venku pak prostorná terasa s velkým infinity bazénem. A pláž? Tu najdete jen 100 metrů od vily

 

NEGRONI, Řecko - Chalkidiki

Toto mistrovské dílo bude ideálním letním sídlem pro všechny milovníky moderního designu. Přirozené denní světlo proniká vilou po celý den a dokonale podtrhuje světle a jednoduše zařízený interiér. Tato vila je ideální pro 10 osob, kterým je k dispozici 5 ložnic a skládá ze 2 budov. V té hlavní najdete master ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyni a privátní SPA s tureckými lázněmi, saunou, posilovnou a kino místností. V druhé budově jsou 4 ložnice, menší obývací pokoj a jídelna. Venku nechybí bazén o rozloze 120 m2, lehátka a posezení. K dispozici Vám je ve všední dny motorový člun Compass 150CC a privátní úsek pláže

 

VILLA SEVEN RHODES, Řecko

Jen pár kroků od jedné z nejkrásnějších, písečno-oblázkových pláží Rhodosu se nachází tato vila, ideální pro rodiny nebo partu přátel. Je obklopena panenskou přírodou a nabízí tak dokonalé soukromí a únik od okolního světa. Čekají na Vás světlé, velmi prostorné interiéry doladěné lokálními dekoracemi. Celkem dokáže vila ubytovat až 14 osob v 7 ložnicích, každá má vlastní koupelnu a výhledy na moře. Samozřejmostí je bazén, terasa a venkovní posezení. Nejbližší město je vzdálené jen 5 minut jízdy.

 

SEASIDE VILLA, Chorvatsko

Tato unikátní vila se 7 ložnicemi se ukrývá v klidné zátoce Jagoda, na známém ostrově Hvar, kde si můžete odpočinout a relaxovat v naprostném soukromí. Vila nabízí úžasný výhled na moře a soukromou oblázkovou pláž přímo před vilou. Pokud přeci jen zatoužíte po společnosti, město Hvar je vzdálené jen 10 minut od vily. Samozřejmostí této vily je plně vybavená kuchyně, obývací pokoj, 2 velké terasy, zahrada, místo na jógu, sluneční lehátka a mnohé další.

creating amazing memories