Beach

News

Newsletter 03/2023

Letní dovolená v Řecku

/

Připravili jsme pro Vás tipy na luxusní letní dovolenou v Řecku. Preferujete boutique hotely, plážové resorty nebo privátní vily? V letošní letní sezóně bychom Vám rádi představili šest unikátních míst, šest rezortů s nezaměnitelnou atmosférou, šest neopakovatelných zážitků. 

S radostí Vám pomůžeme zrealizovat představy o Vaší dokonalé letní dovolené.

 

CAP ST GEORGES HOTEL & RESORT – KYPR

Na západním cípu ostrova Kypr Vás okouzlí naprosto jedinečný Cap St Georges Hotel & Resort s panoramatickým výhledem na Středozemní moře. Rezort je obklopený nádhernými zahradami se staletými olivovníky a prostřednictvím své jedinečné architektury zachycuje bohatou kulturu i krajinu ostrova. Luxusní pokoje jsou navrženy tak, aby vyhovovaly jak párům, tak rodinám, a jsou elegantně oděny do nádherného bílého dubu a mramoru Crema Marfil. K dispozici je široká škála zařízení, včetně 130m dlouhé soukromé pláže, tří venkovních bazénů, vyhřívaného krytého bazénu, dětského hřiště, luxusního Spa nebo fitness centra. Na kyperských či mezinárodních specialitách si můžete pochutnat v 10 různých restauracích a barech a čas si můžete zpříjemnit nakupováním v místním luxusním butiku, obchodu s organickými kyperskými produkty či klenotnictví. Doporučujeme: Jednoložnicový Suite s privátním bazénem a výhledem na moře. Sleva 10% platí při rezervaci do 30.4. (upgrade na vyšší kategorii pokoje Cap Superior nebo Cap Deluxe)

LESANTE BLU – ZAKYNTHOS

Jedinečný a cenami ověnčený Lesante Blu Beach Resort, člen The Leading Hotels of the World, který se nachází v malebné vesničce Tragaki na východě ostrova Zakynthos, vás obklopí nádherným výhledem na tyrkysově modré moře a nabídne exkluzivitu a pětihvězdičkový komfort. Rezort je výhradně adults only, tedy vhodný pouze pro jednotlivce či páry, kteří si chtějí dopřát ničím nerušený klid, ticho a absolutní diskrétnost personálu. Resort v moderním stylu s minimalistickými prvky a čistými liniemi je tvořen hlavní budovou a třemi řadami bungalovů s privátními bazény vystavěnými terasovitě nad sebou s překrásným výhledem na moře. Užijte si výjimečnou gastronomii v 6 hotelových restauracích a barech, které nabízejí řeckou, středomořskou i mezinárodní kuchyni. K dispozici je samozřejmě také soukromá písečná pláž, luxusní Spa a tenisový kurt. Třešničkou na dortu je pak soukromý heliport nebo privátní jachty s teakovou plošinou pro koupání na širém moři. Doporučujeme: Deluxe Suite s vlastní vířivkou nebo privátním bazénem, s přímým přístupem do zahrady nebo výhledem na moře.

DOMES MIRAMARE – KORFU

Luxusní, nedávno zrekonstruovaný hotel Domes Miramare Corfu je novou, fascinující kapitolou příběhu jedné z nejznámějších moderních řeckých budov, kterou navrhl známý řecký architekt Charalambos Sfaellos a kdysi ji vlastnila rodina Onassisů. Rezort se nachází u privátní písečné pláže Miramare na východním pobřeží Korfu, s křišťálově čistým mořem, obklopen nádhernou přírodou s olivovými háji a tvoří legendárním spojením opulentního stylu a designu zasazený do autentické středomořské krajiny. Rezort je určen pro pobyt pouze dospělým osobám a nabízí tak jedinečnou možnost ničím nerušeného relaxu v elegantní oáze klidu. Pokoje byly zrenovovány pomocí rafinovaných přírodních materiálů a zdobeny současnými uměleckými díly. Pochutnat si můžete na korfské, řecké i mezinárodní kuchyni v několika hotelových restaurací pod vedením michelinského kuchaře. Čas si můžete zpříjemnit prohlídkou galerie s nabídkou uměleckých děl, obrazů, rytin i soch řeckých i mezinárodních umělců, nákupem v butiku s módním zbožím, v bazénu, ve fitness centru nebo hraním tenisu. Doporučujeme: Apartmá Pavilion se soukromým bazénem a přímým vstupem do moře.

SANI CLUB – CHALKIDIKI

Na jihovýchodním pobřeží, na poloostrově Chalkidiki Vás okouzlí tento výjimečný resort oceněný prestižní modrou vlajkou, naprosto ideální pro rodinou dovolenou. Rezort se nachází v zelené zátoce, obklopen borovými lesy, prastarým olivovým hájem a s nepřekonatelným výhledem na horu Olymp a Egejské moře. Těšit se můžete na průzračné azurové vody, bílý písek a 7 km dlouhým úsek pláže. Díky pozvolnému vstupu do moře je rezort vhodný i pro malé děti – navíc můžete využít službu hlídání dětí na pláži. Pro malé návštěvníky jsou k dispozici také 3 dětské kluby a brouzdaliště s dozorem. Součástí komplexu je 5 hotelů (Sani Resort), jejichž služby můžete využívat. Gastronomické zážitky na Vás čekají ve 22 restauracích a 19 barech. V zahradním divadle se konají bezplatná představení, na místě je také kino a diskotéka. Wellness centrum Club Spa nabízí aromaterapii a parní saunu, zacvičit si můžete v moderně vybaveném fitcentru. Pokoje a apartmá jsou v moderním středomořském designu, jednoznačně doporučujeme apartmá s privátním bazénem, které je jen pár kroků od pláže. 

IKOS ARIA - KOS

Luxusní rozlehlý hotelový komplex Ikos Aria se nachází v klidné oblasti Kefalos na jihozápadním pobřeží ostrova a leží přímo u nádherné, téměř kilometr dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do azurově modrého moře a s unikátním výhledem na starověkou baziliku. All inclusive hotel si Vás získá svou tradiční pohostinností v kombinaci s moderním stylem. Jedinečný kulinářský zážitek vám připraví 7 vynikajících restaurací, které vás vtáhnou do chutí Řecka, Asie, Orientu, Středozemního moře a samozřejmě i místní kuchyně ostrova Kos. Vybírat si můžete z menu oceněných michelinskou hvězdou. Všechna menu jsou sladěna s víny z vinařské sbírky hotelu Ikos. Hotel rovněž disponuje 9 bary situovaných jak uvnitř hotelu, tak venku v zahradě nebo u bazénu. Mezi další zařízení tohoto hotelu patří venkovní bazén, fitness centrum, sauna nebo dětský klub. Doporučujeme zvolit pokoje z kategorie Deluxe, kde na Vás čeká spoustu benefitů, jako masáž ve SPA, večeře na pláži, lahev šampaňského, vyhrazená zóna na pláži nebo bazén pouze pro hosty pokojů kategorie Deluxe.

DAIOS COVE - KRÉTA

Doposud ničím nepřekonaný Daios Cove Luxury Resort leží na severovýchodě Kréty v blízkosti města Agios Nikolaos a je tvořen tradičními kamennými vilami se 165 privátními bazény se slanou vodu, které jsou elegantně rozmístěny ve svahu nad soukromou zátokou Daios a přináší tak ohromující výhled na azurově modré moře a okolní hory. Budovy vytvářejí přirozeně vypadající prostor, který je ve skutečnosti moderní a sofistikovaný. Labyrint tunelů a chodeb na každé z pěti úrovní jsou propojeny schody a lanovkou, která hosty přepravuje mezi vstupní halou, Spa, restauracemi a úžasným venkovním bazénem. Již základní pokoje jsou zde velmi prostorné a zahrnují polopenzi, nicméně všechny suity a vily zahrnují all inclusive a to včetně in-dining room menu. Gastronomické zážitky nabízí 6 restaurací a několikrát oceněný koktejlový bar. Písečnou pláž ocení hlavně rodiny s dětmi, ale resort je ideální i pro páry a ty, kteří chtějí pečovat o své zdraví. Kompletně renovované Spa o rozloze 2500 m2 nabízí kryoterapii, vitaminové injekce, konzultace s lékařem či nutričním poradcem, a širokou nabídku masáží. Najdete tu také zcela nový sál na jógu, vnitřní i venkovní fitness centrum, tenisové kurty i velký plavecký bazén.

creating amazing memories

2024 © Amazing Tours, a.s. | Powered by Sprinkler Morning.